Help je lijf!

Je weet wel veel groenten en fruit is heel goed voor je, maar alle goede voornemens ten spijt worden de gezondheidsregels regelmatig overschreden. Te veel alcohol, suiker of rood vlees! we worden dan wel boos op onszelf, maar wat helpt dat?
Het lijf geeft het zelf al aan. Het wordt moe, misselijk en gaat zweten of wil d.m.v. diarree van dat te veel af. Waarom zouden we ons lijf dan niet helpen met de afvoer van die afvalstoffen. Sporten en bewegen, het verbranden van die energie is prima. Er komen afvalstoffen, (urine)zuren vrij; die het lijf nog sneller kan afvoeren als je zorgt dat de vervoerende vloeistoffen in je lijf alkalischer ( hoge pH ) worden. Als we uit bed komen s’morgens heeft onze urine een pH van ong. 5,3 ( zuur dus). Test maar met lakmoes of pH papier.
Met een middeltje uit grootmoederstijd is die urine 3 uur later al op een pH van 7 ( neutraal ). De stromende vloeistoffen in ons lijf kunnen dan gemakkelijker de afvalprodukten  ( zuren ) opnemen. Wat is nu dit middeltje?
Pers een citroen uit of vermaal dit volledig, doe er 1 theelepeltje Natrium bicarbonaat ( baking soda ) bij. Let op dit gaat heel erg bruisen vervolgens aanvullen met 1,5 liter water en drinken maar. Je voelt je opknappen gegarandeerd moet je met ong. 20 min naar de wc en je urine wordt steeds helderder. Je voelt je fitter en ja kan je gezonde eet en beweeg patroon weer hervatten.
Grootmoeder zei ook altijd je moet je eten goed kauwen. Laat Natriumbicarbonaat nu gewoon ook in je speeksel zitten.
ShopNatuurlijk.nl