Radionica verbetert de energiebalans van mens, paard of huisdier subtiel en spectaculair

Radionica is een methode voor het analyseren van subtiele energetische velden die invloed hebben op lichaam en geest. Een energetisch veld kan uit balans zijn; dit wordt energetische disbalans genoemd. Een energetische disbalans kan zich uiten in een ongewenste situatie of ziekte van het lichaam. Je merkt dat bij jezelf of bij je dier. Met radionica bereik je spectaculaire verbeteringen.

Radionica stimuleert zelfherstellend vermogen en levensenergie

  • Met radionica kan het energetisch veld worden hersteld, zodat er weer een optimale balans ontstaat. Hierdoor is het lichaam vervolgens zelf in staat zich te herstellen. 
  • Radionica kan worden ingezet voor elke ziekte of klacht, zowel lichamelijk als geestelijk. 
  • Door de optimalisatie van de levensenergie kan er lichamelijk en geestelijk herstel plaatsvinden.

Elke lichaamscel heeft een eigen trillingsfrequentie
Wil je begrijpen hoe radionica kan werken? Dan is het goed je te verdiepen in de opbouw van ons lichaam en onze omgeving. Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Ook levende wezens. Energie bestaat uit trillingen, net als licht en geluid. Elke lichaamscel heeft een eigen trillingsfrequentie. Maar ook elke ziekmaker. Denk aan:

 

  • een parasiet 
  • een bacterie 
  • een virus 
  • een stof die een allergie kan veroorzaken.

 

Resonantie herstelt celfrequenties
Een radionica-apparaat kan al deze trillingen meten. Zodra de trillingsfrequenties in het lichaam afwijken van normale celfrequenties, test de apparatuur wat deze afwijkingen veroorzaakt. Door afwijkende celfrequenties te normaliseren, kan een lichaam herstellen. Het apparaat stuurt daarom de juiste trilling terug naar het lichaam. Dit wordt resonantie genoemd.

Stap voor stap: Zo verloopt een behandeling met radionica

  1. Een behandeling met radionica begint altijd met een analyse. Dat gaat met een test op fysieke, emotionele en belastende factoren, bijvoorbeeld allergieën, virussen, parasieten, schimmels, enzovoorts. Deze analyse van het subtiele energetisch veld van de cliënt dient vervolgens als uitgangsbasis voor de behandeling.
  2. Is er een disbalans geconstateerd? Dan kan gekozen worden voor een passend medicament en/of het uitzenden van specifieke trillingen. Dat stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De behandeling kan aangevuld worden met kleurentherapie, fytotherapie, healing, homeopathie, enzovoorts.

 

Werkt radionica ook preventief?
Ja! Het is zinvol om bijvoorbeeld ieder jaar een analyse te laten maken. Dit heeft als voordeel dat eventuele voorstadia van lichamelijke uitingen van ziekten, kwalen of andere ongemakken kunnen worden onderkend en behandeld.

Daarnaast is het ook mogelijk met radionica algemeen vitaliserend te werken, bijvoorbeeld als stimulering van celverjonging.

Wil je weten wat radionica voor jou kan betekenen? Maak afspraak.
Leg je vraag aan ons voor per mail of per telefoon. Dat is gratis!

Radionica geeft veel inzicht en herstel bij angst,agressie, artrose, bitproblemen, bokken, eczeem, diarree, dominant gedrag, dressuurpaarden, gebrek aan focus bij dressuur of wedstrijdtraining, gedragsproblemen, geen voetjes geven, hoofdschuwheid, hoefbevangenheid, hoefrot, huid- of vachtproblemen, kribbebijten, littekens, luchtzuigen, lyme, maagklachten, patelfixatie, niet stilstaan bij opstijgen,oogonstekingen, overmatig steunzoeken, schimmel, schurft, steigeren, trainingsproblemen, trailerproblemen, wedstrijdpaarden, weven, zadelproblemen, zonneallergie. Ook in aanvulling op behandelingen van je dierenarts of paardenspecialist.