Supertuning test op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau

Met een zeer precies instrument is het mogelijk het organisme van mens en dier op een diep niveau te testen. Namelijk op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau.

Wat laat Supertuning zien?

Het instrument toont de geblokkeerde gebieden waarvan lichaamseigen resonantielagen zijn verschoven. Dit kan een gevolg zijn van bijvoorbeeld:

  • verzuring
  • spanning
  • shock
  • trauma

De test kan plaatsvinden op verschillende niveaus: energetisch, psychosomatisch of regulatief. Het systeem stelt automatisch de juiste remedie vast.

Voor wie is Supertuning geschikt?
Deze testmethode is geschikt voor mens, paard en huisdier.

Maak afspraak
Leg je vraag aan ons voor per mail of per telefoon. Dat is gratis!

Supertuning geeft veel inzicht en herstel

  • Voor de mens: bij vragen rond goed omgaan met autisme, auto-immuunziekten, energieverlies, focus en concentratie, jezelf blijven op het werk, grenzen bewaken, preventie van burnout, benutten van krachtbronnen en kwaliteiten, verantwoord afvallen, goede voeding, goed gewicht, opvoedingsvraagstukken bij kinderen met ADHD, ADD en PDDNOS, hooggevoeligheid, eczeem, allergieën en voedingsintolerantie bijvoorbeeld met gluten, lactose en E-nummers.
  • Voor paard en huisdier: bij angst, agressie, artrose, bitproblemen, bokken, eczeem, diarree, dominant gedrag, dressuurpaarden, gebrek aan focus bij dressuur of wedstrijdtraining, gedragsproblemen, geen voetjes geven, hoofdschuwheid, hoefbevangenheid, hoefrot, huid- of vachtproblemen, kribbebijten, littekens, luchtzuigen, lyme, maagklachten, patelfixatie, niet stilstaan bij opstijgen,oogonstekingen, overmatig steunzoeken, schimmel, schurft, steigeren, trainingsproblemen, trailerproblemen, wedstrijdpaarden, weven, zadelproblemen, zonneallergie. Ook in aanvulling op behandelingen van je dierenarts of paardenspecialist.